Known issues

Open known issues

Known problems in CEMon software (the list refer to known problem affecting the latest release of the software released in EMI)

Problems re-enabling CEMon

When configuring a EMI-2 CREAM-CE, by default CEMon is not deployed, unless the relevant yaim variable USE_CEMON is set to true.

There are problems if CEMon is disabled (i.e. with USE_CEMON not set or set to false) and then a reconfiguration is done re-enabling it (i.e setting USE_CEMON to true). The workaround is to reinstalling the glite-ce-monitor* rpms before reconfiguring.

Problem with ARGUS configuration in EMI-2

In the EMI-2 release there is an issue in yaim if CEMon should be configured to use ARGUS as authorization system. The workaround is to modify the file /opt/glite/yaim/functions/config_cream_cemon replacing the line:

      -e "s|ARGUS_PEPD_ENDPOINTS=|${ARGUS_PEPD_ENDPOINTS=}|" \

with:

      -e "s|ARGUS_PEPD_ENDPOINTS|${ARGUS_PEPD_ENDPOINTS}|" \

In EMI-2 yaim requires CREAM_PEPC_RESOURCEID for CEMon even if ARGUS is not used

When configuring a CREAM CE with CEMon enabled (USE_CEMON=true) yaim requires the setting of CREAM_PEPC_RESOURCEID even if ARGUS is not used (USE_ARGUS=no)

The workaround is setting that variable to an arbitrary value (it won't be used)

Relevant bug: https://savannah.cern.ch/bugs/index.php?94606

-- MassimoSgaravatto - 2012-05-04

Edit | Attach | PDF | History: r3 < r2 < r1 | Backlinks | Raw View | More topic actions
Topic revision: r3 - 2013-03-26 - MassimoSgaravatto
 
This site is powered by the TWiki collaboration platformCopyright © 2008-2019 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.
Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback